YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerimiz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenledik.Öğrencilerimize hayat boyu öğrenmenin önemini anlatan videolar izletildi.Okulumuz konferans salonunda program düzenledik.Yoğun katılımla gerçekleştirilen program öğrenciler  ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.Altınova Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu sergiye okul idaresi,öğretmenleri ve velileri ziyarette bulunmuştur.Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları ile ilgili broşür hazırlanarak öğrenci ve velilere gönderilmiştir.

Yayın: 07.06.2023 - Güncelleme: 07.06.2023 16:35 - Görüntülenme: 168