YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Haz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenledik.Öğrencilerimize hayat boyu öğrenmenin önemini anlatan videolar izletildi.Okulumuz konferans salonunda program düzenledik.Yoğun katılımla gerçekleştirilen program öğrenciler  ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaytazdere Belediyesi’ne öğrencilerimizle Makam Ziyaretinde bulunduk. Çocuklarımız bir günlüğüne belediye başkanı olma heyecanını yaşadılar. Makamında bizi ağırlayan Kaytazdere Belediye Başkanı sayın Ali KANGAL’a teşekkür ederiz.

May

24 Mart 2023 tarihinde,  öğrencilerimize ağaç sevgisi ve çevre bilinci kazandırmak amacıyla fidan dikme etkinliği yapılmıştır. “Orman Haftası” kapsamında yapılan etkinliğe öğrencilerimiz büyük bir ilgi göstermiştir.