YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Eyl

Ekteki ismi, yeri, geçici teminatı yazılı okul kantini 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51 inci Maddesinin birinci fıkrası (g) bendine göre pazarlık usulü ile 11/09/2019 Çarşamba günü saat 10.00'da Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ihaleye çıkalacaktır.

Haz

Öğrencilerimizin LGS tercih danışmanlığı almak için randevu saatlerine uymaları önemle rica olunur.

Haz

Aşağıdaki linkten kılavuza ulaşabilirsiniz.

Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu 2019

Ufuk Akdeniz

Haz

Aşağıdaki linklere tıklayarak lgs tercih robotlarına ulaşabilirsiniz

Haz

Öğrencilerimizin kendi kayıt alanlarında bulunan bazı meslek liseleri ile ilgili detaylı bilgiyi içeren dosyalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. (Dosyaları açabilmek için bilgisayarınızda, telefonunuzda veya tabletinizde ADOBE READER programı yüklü olmalıdır.)

Meslek Liseleri Bilgiler

Ufuk AKDENİZ

May

İl içi yer değiştirme başvuruları 21-24 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacak; atamalar ve kararname işlemleri  valiliklerce en geç 29 Mayıs 2019 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 14 Haziran 2019 tarihinden itibaren başlatılacaktır.

Ekm

Bilindiği üzere DynEd Dil Eğitim Sistemi; yabancı dil eğitiminde okullarda İngilizce öğretimi başarısına katkı sağlamayı, Her öğrencinin sınıf ortamı dışında da İngilizce konuşma, dinleme ve anlama fırsatı oluşturabilmesini, öğrencilerin dil gelişimlerindeki ilerlemelerini ve eksikliklerini kendi kendilerine görmelerini sağlamayı, öğrencilerin yabancı dil başarı ortalamalarının gelişimini izlemeye ve yabancı dil öğrenme ve kullanma verimini artırmaya yardımcı olmasını, öğretmenlere, sınıf içi ve sınıf dışında da İngilizce öğretiminde kullanabilecekleri güncel, aktif ve teşvik edici materyaller sağlamayı, yabancı dil eğitiminde veli, öğrenci, öğretmen ve okul idarelerine bilgilendirme ve yardımcı kaynak kazandırmayı hedeflemektedir.

Ekm

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamıştır. Birinci dönem kursları 8 Ekim 2018´de başlayıp 13 Ocak 2019´da sona erecek.

Meslek Liseleri Bilgiler

Ufuk AKDENİZ

Tem

LGS tercihleri ile ilgili tercihler nasıl yapılacak, tercih süreci nasıl işleyecek ve benzer bir çok soruya yanıt olacak bilgilendirici sunulara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

LGS TERCİH SUNULARI