YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Ekm

Kurşun Asker tiyatro oyununu öğrencilerimiz keyifle izledi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında beldemizde bulunan hayvan barınağını ziyaret ettik.

Ekm

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak iki yıldır başarı ile hizmet etmiş olan değerli arkadaşımız Hicran Çakallı'ya Altınova Halk Eğitim Merkezi'ne müdür olarak atanması nedeniyle veda yemeği düzenledik.

Eyl

Okulumuzun öğretmenlerinden Ufuk AKDENİZ rehberliğinde tüm öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği yapıldı.  Hazırlanmış olan program büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Tekrar karanlık geceyi cesaretiyle aydınlatanları, bayrak uğruna şehadetle buluşanları rahmet ve minnetle anıyoruz.

Programdan Dağlıca Türküsü izlemek için tıklayınız.

Tem

Müdür Yardımcımız Hicran ÇAKALLI ve İngilizce Öğretmenimiz Ufuk AKDENİZ öğrencilerimiz için tercih döneminde danışmanlık çalışmalarını sürdürmektedir.

"Kılavuz, öğrencisine bütün izleri göstermeli ama gideceği yolu seçmemelidir." (Friedrich Nietzsche)

Mrt

Geziye katılan ve organizasyon için emek harcayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği programın gerçekleştirilmesini sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle okul bahçesinde Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında sağlıklı yaşam için spor yaptık .  Bahçeye toplanan öğrenciler öğretmenimiz Muhammed Fatih ERZİK´in gösterdiği egzersiz hareketlerini sırasıyla yaptılar.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ İÇİN GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZ SEMA KARASU VE HÜLYA ÖZDEMİR REHBERLİĞİNDE BÜYÜK BİR ÖZENLE HAZIRLANMIŞ OLAN PROGRAMIMIZ BÜYÜK BİR İLGİ VE BEĞENİYLE İZLENDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Müdür Yardımcımız Hicran ÇAKALLI ve Sevgi Aydoğan KAPTAN eşliğinde 7/B sınıfı  büyüklerini ziyaret etmek ve onların yaşam tecrübelerinden faydalanmak amacıyla huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette büyüklerin ellerinden öpüp hallerini, hatırlarını soran, ikramda bulunan öğrencilerimiz çok duygulu anlar yaşadılar. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle buruk bir şekilde ayrıldılar...