YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Kas

Okulumuzda Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere İtfaiye Birliği (TASKİB) ekiplerinin koordinatörlüğünde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul personelimizin katılımı ile yangın tatbikatı yapıldı. TASKİB  tarafından öğrencilerimize yangın anında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıl dönümünde okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve velilerimiz Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.  Okul bahçesinde gerçekleşen kan verme işleminde duyarlı davranan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kaytazderte Tetaş Tekstil Ortaokulu Yalova  İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği Okullararası Masa Tenisi Müsabakalarında ortaokullarda 2 ayrı kategoride 2 kupa birden kazanmıştır.