T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YALOVA / ALTINOVA - Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Kaytazdere Tetaş Tekstil Ortaokulu

Telefon
02264628203
Belgegeçer
02264629727
WEB
https://kttook.meb.k12.tr
Adres
Kaytazdere Beldesi Kırkpınar Caddesi No17 Altınova / Yalova
Vizyon
Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında, teknolojik altyapısı ve donanımı ile bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede, bilgi kaynaklarına hızla ulaşabilen, geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren; yüksek standartlardaki eğitim seviyesi ve topluma katkısı ile ulusal ve uluslararası düzeyde sektörünün öncüsü, emsallerine örnek, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde yapılan Futbol Turnuvasında okulumuz ilçe 2. olmuştur. Krosta ise; kızlarda ilçe birincisi, erkeklerde ilçe ikincisi olmuştur. Resim çalışmasında ilçe 3. olunmuştur. Ayrıca mendil kapmaca takımı il yarışmalarında çeyrek finale yükselmiştir.
Öğretmen :8
Öğrenci :92
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :278
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:50-15:30
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Minibüs, özel araç.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Altınova ilçesi Yalova iline bağlı ve Yalova´nın doğusundadır. Batısında Çiftlikköy ilçesi, doğusunda Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesi, güneyinde Bursa ilinin İznik ilçesi bulunmaktadır. Kuzeyinde Marmara Denizi vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine uzaklık 25km. İlçe merkezine uzaklık 5km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır